Guldhæftet 2019

Lions Guldgåsen støtter den lokale boldklub.
Derfor lancerer Lions Guldgåsen igen i år ”GULDHÆFTET ”, bestående af 16 guld-tilbud fra byens, altid engagerende og velvillige forretninger.

GULDHÆFTET indeholder tillige en lodseddel, hvor gevinsten er et gavekort på 10.000,- kr. til Nibe Handelsforening. Denne gevinst udtrækkes i juni måned.

Guldgåsen er meget taknemlig for den imødekommenhed vi møder omkring GULDHÆFTET. Forretningerne har støttet op med fantastiske gode tilbud, EDC med sponsorat og Nibe Avis med trykningen af hæftet samt sparring på markedsføringen.

GULDHÆFTET introduceres påskelørdag den 20. april 2019 på Skomagertorvet og Toften og sælges ligeledes hos byens lokale boghandler Bog & Ide Nibe.

Overskuddet går til Nibe Boldklub, og deres arbejde med at få børn og unge inkluderet i et fællesskab. Det er specifikt børn og unge som ofte står på livets sidelinje og har derfor ekstra brug for et omsorgsfuldt skub. Nibe Boldklub ønsker at give de børn og unge en positiv og aktiv oplevelse som de ellers ikke vil have mulighed for at få.

Et købt Guldhæfte er lig med En fodboldtur for børn og unge som ofte står på sidelinjen. En 3-4 dages tur hvor børn og unge styrkes personligt og socialt, centreret om fodbolden, inkl. et års medlemskab i boldklubben. Plus en personlig mentor fra NB som vil støtte dem i at komme til træning, kamp samt ind i fællesskabet.